Presentada la Volta a Tarragona

18/05/2010
Carretera

Presentada la Volta a Tarragona

La setmana passada, en la Sala d'Actes de la Fira de Reus, ha tingut lloc l'acte de presentació de la Volta ciclista a la província de Tarragona, que començarà a Reus el proper 1 de juny amb cinc interessants etapes, sota l'organització de la Secció Ciclista del Club Natació Reus Ploms.
L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, i pel president de l'entitat organitzadora, Josep Mª Maeso, entre altres autoritats, representants de la Generalitat, Diputació de Tarragona, ajuntaments de les localitats seus de la prova i de la Federació Catalana de Ciclisme, així com del Club Natació Reus Ploms.
La primera etapa constarà d'un total de 141 kilòmetres entre Reus i el Mirador d'Alcanar. La segona, el  dimecres 2, entre Alcanar i Salou de 150 km. La tercera etapa es disputarà a un traçat de 135 km amb sortida i arribada a Cambrils. La quarta, ja el divendres 4, amb 130.5 km entre Tarragona i La Pineda a Vila-seca.
Per últim, el dissabte 5 de juny es disputarà la quinta etapa dividida en dos sectors. El primer, la tradicional cronoescalada des de Riudecayes al Castell d'Escornalbou de 5 km i, per la tarda el segon sector en línia de 80 km, entre el Port de Tarragona i Reus.
Un total de 14 equips prendran part en la prova, cinc dels quals estrangers: els francesos Amical Velo Club Aixois i el Velo Club La Pomme de Marsella, el Van Hemert G Jonge Renner d'Holanda, els russos del Lokomotiv i la Selecció dels Estats Units. A més a més, els nou conjunts espanyols, quatre d'ells catalans: Colloto Ciudad d'Oviedo, Mutua de Levante, CaféSevelsport, Cerámicas Onda, U.P.V. Bancaixa, els lleidatans del Servetto Alcoletge i els tarragonins de l'Alcanar, CJAM CKT Novatec i el Camp Clar Ciutat de Tarragona.