L´ Open d´ Espanya de Descens visita Tartareu el proper cap de setmana

17/05/2010
DHi

L´ Open d´ Espanya de Descens visita Tartareu el proper cap de setmana

Els propers 22 i 23 de maig l’Open d`Espanya de Descens en BTT desembarca a la localitat lleidatana de Tartareu. Aquest municipi de la comarca de La Noguera, molt conegut per ser una important zona de producció de l’avellana, es tracta d’un dels escenaris tradicionals del certamen i que oferirà un fantàstic circuit per a la celebració de la prova.

El traçat es presenta molt tècnic, amb una importat presència de trams en pedra i roca i salts espectaculars que exigiran la màxima tensió i habilitat dels participants. En aquesta ocasió la primera part del circuit variarà en relació a anteriors edicions. Amb sortida des de la muntanya de Malera, des d’un punt situat a 878 metres d’altitud, la prova de Tartareu comptarà amb un desnivell de més de 335 metres.

El dissabte 22 de maig, a les 9 del matí, s’obrirà el procés d’inscripcions. Des de les 10 i fins les 14:00 hores i posteriorment de 16:00 a 19:00 hores s’obriran dues llargues sessions d’entrenaments lliures. El diumenge 23 els bikers disposaran d’una nova màniga lliure d’entrenaments de 08:30 a 09:30  del matí per avaluar l’estat del terreny i ultimar els darrers detalls del descens. A les 10 del matí tindrà lloc la primera sortida i dues hores més tard, des de les 12 del migdia, es celebrarà la segona sortida. Al voltant de les 14:00 hores hi haurà el lliurament de premis. Cal recordar que només es prenen com a referència el millor dels dos cronos  a la classificació final de la prova.

Ivan Oulego lidera la classificació provisional després d’obtenir un brillant triomf a la cursa inaugural celebrada a la Vall d’Uixó, mentre la vigent campiona en categoria femenina, Victoria Hernández, va començar amb bon peu la defensa de la corona sumant també una victòria clara a la cursa disputada a terres castellonenques.

Es recorda que tots els corredors i participants interessats hauran de completar la seva inscripció a la pàgina web del promotor http://www.ocisport.net/.