Es disputa la cursa de veterans a El Milà

17/05/2010

Aquest diumenge, i després de tenir una setmana plena de dies de pluja, ha clarejat amb sol de meravella tot gaudint d´ una excel·lent cursa a la població del Milà (Tarragona) on s' ha disputat una cursa també vàlida com campionat provincial de Tarragona per veterans.

105 corredors van prendre la sortida dels quals han quedat classificats 85 després de les set voltes a un circuit interurbà de gairebé 9 quilòmetres. La sortida com és costum es va fer a un ritme alt. Els intents d'escapades van ser constants, però cap d'ells aconsegueix el seu objectiu, arribant al final de carrera en un grup que va decidir al sprint la victòria. El podi van quedar format pel líder de la Challenge Mirco Merotto del Cecoc, seguit del Santi Molina de Parets i en tercer lloc Xavier Pérez del Triatlon Andorra. En la categoria de 50, el millor fou Salvador Gálvez del Galvesport, seguit de José Nocete del Pintures Grimaldo, i Antonio Terrossos del Cecoc. I en la categoria de 60  Francesc Roca del Pintures Grimaldo va aconseguir la victòria davant de J. Manuel Esborres del Viroelectric i Jose Luis Lopez del Gonzalvo.