Raúl Alarcón guanya a Sant Boi vestit de groc

10/05/2010

La darrera cursa de la Copa d´ Espanya d´ enguany, la tradicional Cursa del Llobregat, a portes de les seves 30 edicions, va tenir a Raúl Alarcón (Guerola) com protagonista principal després d´ inscriure el seu nom al selectiu palmarès de la prova organitzada pel C.C. Sant Boi. Alarcón, amb la victòria final a la Copa d´ Espanya assegurada, va lluitar amb èxit pel triomf a la darrera màniga. Primer ficant-se en un tall al descens de Vacarisses junt Javier Etxarri (Lizarte) i Francisco López (Cidi) i posteriorment escapant-se a quatre quilòmetres de meta per arribar en solitari amb sis segons sobre un pilot encapçalat per Juan José Lobato (Andalucía) i Ion Pardo (Seguros Bilbao). Aitor Aznar (Cerámicas Onda) ha estat el millor catalana entrant al gran grup sent tretzè. La 29 ena edició de la Cursa del Llobregat ha tingut 159 ciclistes sortint a primera hora des de el nou emplaçament de La Pobla de Lillet. El primer tram de competició, fins travessar Manresa, va estar marcat per la intensa pluja que va deixar un dia primaveral camí de San Boi.

Text i font fotografia: Iván Vega
Fotografia: Raúl Alarcón entrant a meta