Tot preparat per la Cursa del Llobregat que aquest any tanca la Copa d´ Espanya

06/05/2010
Carretera

Tot preparat per la Cursa del Llobregat que aquest any tanca la Copa d´ Espanya

A la seu de l'Ajuntament de Sant Boi va tenir lloc el passat dimarts dia 4, l'acte de presentació de la 29 edició de la Cursa del Llobregat, proba puntuable per la Copa de España d'elits i sub-23, que tindrà lloc aquest diumenge dia 9, amb sortida a La Pobla de Lillet i arribada a Sant Boi, amb 164 kilòmetres. sota l'organització del Club Ciclista Sant Boi.
A l' acte han estat presents l'alcaldessa de La Pobla de Lillet, Carme Rusell, l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, el president del club organitzador, Jesús Ruiz, Gabriel Vela de la firma Inverse, entre altres personalitats i col•laboradors, així com la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas, qui ha donat el seu agraïment al club organitzador per aconseguir tirar endavant la Cursa del Llobregat, especialment al seu president i els patrocinadors i col•laboradors de la Cursa.
La Cursa del Llobregat, una de les probes mes emblemàtiques del calendari català, serà la dècima i ultima puntuable per la Copa de España 2010. Aquest any el seu punt de partida és La Pobla de Lillet i no la tradicional sortida des de Berga. Per endavant un recorregut de 164 quilòmetres en sentit descendent amb les dificultats habituals de Vacarisses i Ullastrell i la incorporació de la Baells, en el primer tram de competició. Els millors equips de la Copa d´ Espanya, amb el segur guanyador d´ aquesta, Raúl Alarcón (Guerola) hi seran a la sortida, així com el millor català en aquesta important competició, Eduard Prades (Azysa), immers en la lluita per la segona plaça final que ja ha ocupat durant vàries setmanes.