El Campus Olímpía d´ estiu introdueix el ciclisme entre el jovent

27/04/2010
Promoció

El Campus Olímpía d´ estiu introdueix el ciclisme entre el jovent

Ja es poden fer les reserves pel Campus Olímpía, un complet programa d´ activitats per nens i nenes de 4 a 15 anys que es desenvoluparà al Velòdrom d’Horta del 28 de juny i finalitzarà el 30 de juliol propers, sent dividit en torns setmanals amb un horari de 09:00 h a 17:00 h amb dinar, o de 09:00 a 13:00 sense dinar. Es recorda que les places són limitades i desitgem comptar amb la teva presencia.
En els blocs de treball hi figura un específic de ciclisme, amb l´ assessorament de la comissió tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme. Es tracta d´ un activitat que inclou iniciació, coneixement i perfeccionament del ciclisme en pista i BMX més activitats paral•leles de futbol, bàsquet, tenis, bàdminton i piscina, dos cops per setmana. També hi ha programades sortides puntuals al Parc del Laberint.

Grups d’activitats

Iniciació Esportiva (4-6 anys)
Jocs d’iniciació a l’esport, psicomotricitat, tallers de manualitats, expressió corporal, i activitats aquàtiques.

Poliesportiu: (7-15 anys)
Futbol sala, basquet, tenis, ciclisme, bàdminton, handbol, activitats aquàtiques, jocs....

Ciclisme: (7-10 anys)
Iniciació a les modalitats de pista , BMX i BTT, on es treballarà principalment la conducció, l'equilibri, i els salts (BMX) a traves de jocs en bicicleta i practiques en pista.
Tallers de mecànica i manteniment basic (Neteja i greixatge)
Tallers de seguretat viaria i mobilitat urbana.

Ciclisme: (10-15 anys)
Iniciació i/o perfeccionament de les modalitats de pista , BMX i BTT, on es treballarà principalment la conducció, l'equilibri, el coneixement de les millores físiques a traves de jocs en bicicleta petites competicions i practiques en pista. Tallers de mecànica i manteniment basic (Neteja i greixatge). Tallers de seguretat viaria i mobilitat urbana.

Més informació: www.campusolimpia.com