Les Corts homenatja diumenge Francisco Masip a la seva gran cursa

20/04/2010
Carretera

Les Corts homenatja diumenge Francisco Masip a la seva gran cursa

El pròxim diumenge 25 d' abril, l' Esport Ciclista “V” de Catalunya organitza la XXIII edició de la Gran Cursa ciclista de Les Corts, proba que cada any es celebra en el  popular barri barceloní i que és vàlida per la Copa Criterium. La matinal començarà a las 10’30 per finalitzar poc abans  de la una del migdia i constarà de 45 voltes, per totalitzar 90 kilòmetres, en el circuit de la Gran Via de Carles III, que novament es convertirà en un autèntic velòdrom entre Diagonal i la Avinguda de Madrid.
Com cada any, la Gran Cursa de Les Corts serveix per  homenatjar a un “gran” del ciclisme català. A Les Corts han rebut els aplaudiments de l´ afició catalana històrics de la bicicleta, com Joan Plans, Joaquín Sabaté, Sisquillo, Enric Bicardí, Paco Alguersuari, Jordi Clarós, Miquel Poblet, Gabriel Saura, Alberto Gadea, Josep Mª Casademont, Alfredo Esmatges, Joan Peirató, Jordi Mariné, Celestino Prieto, Joan Casadevall, actual vicepresident de la Federació Catalana, Juan Crespo o Francesc Nogueroles entre altres.
Aquest any l' homenatge és per un històric del ciclisme català com es Francisco Masip, originari del Priorat i guanyador del campionat d' Espanya de muntanya i carretera i de la Vuelta a Levante, més dos segons llocs a la Volta a Catalunya, el Trofeo Masferrer i la Clásica a los Puertos entre d´ altres.