Freixer guanya al Caixa Girona amb una gran participació infantil

12/04/2010
BTT

Freixer guanya al Caixa Girona amb una gran participació infantil

El club ciclista Vilajuïga ha organitzat la tercera cursa de Caixa Girona de BTT amb una participació total de 325 corredors i entre ells 125 nens i nenes que han rebut un obsequi seguint la tasca de Promoció Infantil. El circuit tenia onze quilòmetres amb un disseny molt equilibrat. A la cursa d' èlit Francesc Freixer (Bicis Esteve) s'ha imposat en facilitat a Oriol Morata (Radikal-Bike) que ha estrenat la temporada, i tercer Cristian Collados ja recuperat de la caiguda a la Volcat. La resta de guanyadors de les diferents curses son: Pere Sanchez (V40), Mª Mercè Pacios (Fèmina èlit), Jordi Costa (M30), Josep Duran (Infantil), Josep Cullell (Aleví), Enric Guich (Principiant), Oriol Roura (Benjamí).
Incidir en la participació infantil, molt nombrosa, fruit de les noves reglamentacions que fan més atractiva les competicions pels més joves.

Recordar que el 13 de juny el Campionat de Catalunya BTT infantil serà a Parc Gardeny de Lleida. Per altra banda el Trofeu Caixa Girona continuarà el 2 de maig a Tossa.

Informació facilitada per Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona) i Jaume Martell