La II BTT Vila de Seròs conclou la Challenge David Duaigües amb 480 bikers

22/03/2010
BTT

La II BTT Vila de Seròs conclou la Challenge David Duaigües amb 480 bikers

Aquest diumenge al matí la I Xallenge David Duaigües de BTT ha completat el seu segon i últim capítol amb la II BTT Vila de Seròs, que ha aplegat un total de 480 participants, una xifra lleugerament inferior a la dels inscrits a la IV Marxa d'Almatret celebrada set dies abans. La immensa majoria dels bikers que s'han donat cita a la prova de Seròs han participat en les dues marxes puntuables de la xallenge.
El inscrits han pogut triar entre dos circuits: un de curt de 33 km, amb força trams de senders i trialeres, i un de llarg de 40 km que incloïa l'ascensió al Montmaneu, la muntanya més alta de la comarca del Segrià. A més, tant abans com després de la prova els participants han pogut gaudir d'un esmorzar a base de torrades amb cansalada.
Igual que el diumenge passat a Almatret, abans de donar-se la sortida a les 9.00 h s'ha guardat un respectuós minut de silenci en record del malaurat David Duaigües, alma màter d'aquestes dues marxes del Baix Segrià. Hi han estat presents en el moment de la sortida l'alcalde de Seròs, Gabriel Pena, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, entre d'altres autoritats.

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Lleida