Airan Fernández guanya el Francesc Guillamet que obre la Copa Critèrium

22/03/2010

El 53 Trofeu Francesc Guillamet va obrir ahir diumenge una nova edició de la Copa Critèrium, on Juande Dios González (Inverse) defèn títol, amb triomf del jove ciclista del Caja Rural, Arian Fernández. L´ actual sots campió d´ Espanya va superar al també sots 23 del CJAM- Novatec Jonathan Genthon i al company d´ aquest darrer Joan Font, el millot elit de la matinal figuerenca. Un total de 50 ciclistes es van classificar a la cursa elit sots 23 on el sots 21 més destacat fou Sergi Carrere (Ajuntament de Tarragona), mentre que Rodolfo Meneghetti va guanyar a master 30. Abans es va celebrar la prova de veterans disputada ritme molt ràpid des de la sortida amb victòria de Mirco Merotto (Cecoc) davant Jordi Codony (Renault Olot) i Juan José Agüero (Pinturas Grimaldo). El podi de veterans 50 va ser format per Salvador Gálvez (Galvesport), José Nocete (Pinturas Grimaldo) i Antonio Terrones (Cecoc) mentre que a veterans 60 el més destacat fou Cristòbal Maya (Galvesport) davant Sebastián Haro (Bada bici) i Josep Bruguera (Mengual).

La Copa Critèrium continua el proper dissabte amb el Trofeu Quirze Martí, dins del programa de curses previstes com prolegomen de l´ arribada de la Volta Catalunya a Barcelona.

Fotografia: Podi final
Font fotografia: David Padilla