Guillaume Vinit i Anna Villar guanyen a Corró d´ Amunt

22/03/2010
BTT

Guillaume Vinit i Anna Villar guanyen a Corró d´ Amunt

Guillaume Vinit (Valloire Galibier vtt) i Anna Villar (Ayala Team) s’han adjudicat aquest diumenge el triomf al Gran Premi Massi-CCI i Memorial a Toni Costa celebrat a Corró d’Amunt, a Les Franqueses del Vallès.
El ciclista francés G.Vinit ha dominat la cursa des de la fase inicial de la prova i al penúltim gir al circuit, d’una mica més de 8 quilòmetres, ha llençat un atac que li ha permès creuar la línea d’arribada amb un temps de 1:43:29 després de cinc voltes al circuit, amb 11 segons d’avantatge sobre el txec Milan Spesny (S+H Superior MBT Team), qui ha completat una fantàstica remuntada a la segona meitat de la competició.
L'altre podi a la categoria Elit masculina i el primer a la classificació general absoluta l’ha aconseguit el gironí Marc Trayter, que ha completat la prova tres segons per darrera del segon classificat. Aquest resultat, combinat amb els punt que va esgarrapar a la cita de la setmana passada a Banyoles, permeten al corredor del Radikal Bikes situar-se com a nou líder de la competició.
El francès Marc Colom, que el dissabte es va endur la victòria a la prova contra-rellotge, ha acabat quart i el txec Matous Ulman ha completat les cinc primeres posicions. La cursa de Corró ha comptat amb una excel.lent participació amb 325 inscrits i una àmplia representació estrangera, amb ciclistes francesos, txecs, d’Andorra, Finlàndia i fins i tot Sud-Àfrica i Japó, entre d’altres. La jornada ha estat acompanyada de cels coberts pels núvols, però amb unes temperatures molt agradables, per sobre dels 15 graus. A més, el terreny de la prova es trobava en perfectes condicions per a la pràctica del BTT. Les modificacions introduïdes al recorregut pel Club Ciclista de Corró d’Amunt ha satisfet a tots els participants malgrat que el circuit resulta tradicionalment dur i amb constants canvis de ritme.
Entre els Sots-23, el millor ha estat David Lozano (Bicicletes Esteve), 9è de la general, mentre que el francès Anthony Grenet (V.C. La Pomme Marseille) ha signat una fantástica actuació que li ha valgut el primer lloc Sots-21 escalant fins la setena plaça de la general.
En categoria femenina, Anna Villar ha confirmat tots els pronòstics i s’ha emportat un aclaparador triomf que li permet reforçar la primera plaça al GP Massi-CCI, després de cobrir les tres voltes al recorregut amb un temps d’1:12:40, gairebé amb dos minuts i mig de coixí sobre Sandra Santanyes (Trek Lorca-Taller del Tiempo), que ha rodat sempre amb comoditat a la segona plaça . La barcelonina ha completat un brillant cap de setmana a Corró d’Amunt, amb victòria al Gran Premi i a la prova contrarellotge de dissabte. Cristina Mascarreras (Conor-Forallac) ha tancat les tres primeres posicions de la categoria.
Francisco Javier Salamero (OKI-Orbea), per la seva banda, ha liderat la categoria Master 40, amb Jordi Quintanas (Medina Llagostera) com el millor entre el Cadets i José Luis Morales (Trujillo-Penya Ciclista) era el més ràpid dels Master 50-60. En fèmines cadets ha guanyat Ariadna Trias (Sarfa) i en fèmines júniors Miranda Agustí (Trek-Lorca).
Per equips el vencedor ha estat Ambisist amb 637 punts, CC Palautordera ha estat segon i Bicicletes Esteve tercer.

La localitat tarragonina de Flix organitzarà el 17 i 18 d’abril la tercera prova del calendari del GP Massi –Copa Catalana Internacional 2010. En aquest cas dissabte a la tarda se celebrarà la CRI i diumenge al matí la cursa de rally.

Nota d´ Ocisport