La Pobla de Lillet serà punt de partida de la Cursa del Llobregat

19/02/2010
Carretera

La Pobla de Lillet serà punt de partida de la Cursa del Llobregat

L'alcalde de Sant Boi, el Sr. Jaume Bosch, va rebre el president del Club Ciclista Sant Boi, en Jesús Ruiz, i el responsable d'organització de la prova i membre de la Junta Directiva, el Sr. Pedro López.

Enguany la prova presenta diverses novetats destacables, com ara el nou emplaçament de la sortida que se situarà a la localitat de La Pobla de Lillet. El conveni entre les poblacions de Sant Boi de Llobregat i La Pobla de Lillet ha estat tot un èxit i molt ben rebut tant per part del consistori de la comarca del Berguedà com de la localitat santboiana.

L’alcaldessa de La Pobla, la Sra. Ma. Carme Rosell i Espelt, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports, el Sr. Abel García Marín, es van mostrar entusiasmats en el projecte conjunt de la Copa d´ Espanya  i es van fer partícips des del moment de la presentació del mateix. De fet ja han estat algunes les  activitats que el Club Ciclista Sant Boi ha compartit amb la localitat berguedana: el mes de desembre es van celebrar les primeres Jornades Ciclistes a La Pobla de Lillet amb gran afluència de participants i públic.

Aquest any la Copa d´ Espanya organitzada pel Club Ciclista Sant Boi també té un nou al·licient com és que serà l’última d’aquesta “lliga nacional de curses ciclistes”, i així Sant Boi serà la seu protocol·lària de  lliurament dels premis finals de la competició. Sant Boi és l’únic municipi català que assumeix des de fa anys una organització d’aquesta envergadura.

 

Nota del Club Ciclista Sant Boi

Fotografia: Reunió dels membres del C.C. Sant Boi amb autoritats de La Pobla de Lillet