Bon espectacle de BMX a Sant Andreu de la Barca

17/09/2008
BMX

Bon espectacle de BMX a Sant Andreu de la Barca

Cada vegada més, es van consolidant les categories dels més menuts (de menys de 8 anys), doncs es van haver de fer eliminatòries de 12 corredors, ÒSCAR JIMENEZ és el que va guanyar. IGNASI JORBA, el tercer pilot de la família Jorba, va quedar davant d?AARON ELMAGNI en la categoriade menys de 9 anys. Els seus germans GUILLEM JORBA i FERRAN JORBA, en categoria de 13, 14 i 15 anys, van lluitar entre ells per aconseguir la victòria, assolida finalment per Guillem. SAUL CONDE es va fer amb la victòria en la categoria 10, 11 i 12 anys i FRAN CODINA va sortir victoriós en la seva categoria, ?cruiser de menys de 16 anys?, per davant de HUGO ARTEAGA.

Cal destacar també la participació de les demés categories, que van oferir un gran espectacle, com el cas de JAIME QUINA, corredor de ?cruiser? (que va esdevenir victòria), un ?Old School? que torna amb força al BMX, amb un nivell a l?alçada dels corredors nacionals.

El nombrós públic seguidor de la cursa, no esperava menys que una molt bona actuació i victòria de PASQUAL CANALS (com així va ser) de categoria elit, pilotant la seva MTB Massi, per davant de JUAN MANUEL GARCIA, que va caure, tot i aconseguint  tres victòries en altres mànigues.

Per últim, destacar la tercera plaça de MARC GRAU, corredor novell pel BMX, que ja des d?ara, sabem que ens farà parlar en properes proves, tant a Catalunya com a Espanya.

 

Nota i fotografia de la Comissió de BMX de la F.C.C.